top logo top logo


ridelejr2018

Hvert år afholder Hylke og omegns rideforening en traditionsrig ridelejer. Det er en rigtig god måde for de unge ryttere at lære hinanden bedre at kende og få nye venner samtidig med at de lære en masse om at passe og ride heste.

I 2018 valgte vi at lave to ridelejre, en for de yngre op til 6-9 år, hvor der ikke var overnatning og en for de ældre 10-16 år. På den store ridelejr overnattes der i telte i Jonas og Lærkes hyggelige baghave bag ved staldene.

Under ridelejeren er deltagerne med til at hjælpe med at hente hestene ind og fodre dem. De kommer også til at pudse udstyr, således at de lære hvordan dette skal gøres rigtigt og hvordan et hovedtøj skal samles igen m.m.

Der arrangeres flere rideture i hold gennem dagen, hvor de kommer ud og oplever den flotte natur omkring Hylke til hesteryg og i godt selskab.

Om lørdagen er der vores traditions rige rundbold aften hvor der spilles for sjov over på bold banen eller i ridehallen hvis vejret er skidt. Også andre hyggelige aktiviteter finder normalt sted. I 2018 blev der f.eks. bagt hjemmelavet pizza i sten ovn, hvor børnene selv kunne bestemme hvad de ville havde på deres pizza.

Desuden hygges der også i rytterstuen med selv at prøve og lave sine egne træktorve m.m. Og om afterne sælges der slik i rytterstuen.

Og endelig opføre deltagerne sidste dag en opvisning for forældrene og der er eftermiddagskaffe med kager.

Der er naturligvis voksen opsyn under hele ridelejren. Vi ligger stor vægt på at skabe en ridelejr med plads til alle og med en god omgangs tone.

HYOR har certificeringen “Ridelejr” fra Dansk Ride Forbund. Som sikre at vores ridelejre lever op til en række høje standart krav.

Ridelejren afholdes altid i Juni måned op til sommerferien. Hold øje med denne siden og vores kalender her under for mere information om kommende begivenheder og ridelejre.

På gensyn i 2019 hylkeridecenter.dk/kalender
Design og Kode af © Pr-Udvalget - Hylke og Omegns Rideforening pr@hyor.dk