Ride Undervisning

hyor-top2

Hylke-ridecenter, samt alle elev hestene ejes af Jonas. Hylke ridecenter udlejer alle elevheste til rideklubben H.Y.O.R (Hylke og Omegns Rideklub).

H.Y.O.R står for alt undervisningen og er medlem af Dansk Rideforbund. H.Y.O.R er Certificeret i Elevskole og Sikkerhed, hvilket betyder at klubben skal leve op til en lang række kvalitets krav fra Dansk Ride Forbund.

Alle ryttere, der får rideundervisning af klubbens undervisere og iøvrigt benytter sig af klubbens faciliteter, skal være medlemmer af klubben H.Y.O.R – Hylke og Omegnens Rideforening.


Holdundervisning

Holdundervisningen foregår på hold med 5-8 ryttere. Undervisning på hold er for både børn og voksne, nystartede og mere rutinerede ryttere. Vi tilstræber at rytterne er nogenlunde på samme niveau og indenfor samme aldersgruppe.

Holdundervisningen varieres med bl.a. dressur, spring, turridning. Derudover kan undervisningen også omfatte aktiviteter som ponygames, kvadrilleridning og andre breddeaktiviteter. Som udgangspunkt tilbydes alle aktiviteter på alle hold, men tilpasses selvfølgelig til rytternes niveauer og ønsker.

På vores halplan kan du se på hvilke dage og tider, holdundervisningen for de forskellige grupper ligger.

Hvis du er barn og ikke har redet før, begynder du med eneundervisning på Longe (en slags langt reb underviseren kan styre hesten med). Her lærer du og din far eller mor lidt om at strigle og sadle hesten op. Efter ca. 3 – 5 longetimer er du klar til holdundervisning.

Læs mere om praktisk information til rytterne længere ned på denne side. Du henvender dig til Marianne på 28 89 25 77 for yderligere oplysninger og tilmelding til undervisningen.


Privat Dressur Undervisning

Er du privat rytter eller har part på en hest/pony, har du mulighed for at få en halv times privat dressur undervisning hos 2 forskellige undervisere. Hvis du er ny i H.Y.O.R og ønsker at starte til privat dressur undervisning, kan du kontakte.
Jytte Jensen

jytje@vejle.dk

Aktuel Dressur liste – HYOR

Spring undervisning

Er du privatrytter eller har part på en hest/pony, har du også mulighed for om onsdagen at få springundervisning på mindre hold. Vi har springundervisning hver onsdag undtagen i sommerferien og juleferien.

Vores springunderviser hedder Henrik Riinbæk. For at gøre undervisningen så billig som muligt hjælper vi hinanden med at stille banen op og pille den ned efterfølgende.

Ved afbud:

Ved afbud sendes sms med navn og afbud til Henrik på 41124047. Hvis du står til at sætte bane op eller tage den ned, så skal du selv sørge for at få byttet med en anden på listen, hvis du ikke kommer eller kan den dag, du er sat på.

Tilmelding/afmelding og bytte hold:

Jonas (mobilnummer: 23436685) koordinerer springundervisningen. Så hvis du ønsker at starte til springning, henvender du dig til ham. Jonas instruerer dig i, hvordan du kan komme på Klubmodulet og tilmelde dit barn (eller dig selv, hvis det er dig, der skal springe).

Du er først tilmeldt, når du er tilmeldt Klubmodulet.

Hvis du ønsker at bytte hold, eller bare gerne en enkelt gang eller to vil springe på et andet hold, skal dette aftales med Henrik på forhånd.

Hvis du helt ønsker at afmelde dig undervisningen er der 1 måneds varsel fra den
første i måneden, som skal gives til Jonas, så han kan framelde dig Klubmodulet. Når du afmelder dig, så bliver din plads på holdet automatisk givet til en anden.

Der er lavet en plan, hvor vi fordeler opgaverne mellem rytterne henover sæsonen. Planen kan ses ved at trykke på link her under.

Spring september 2018


Praktisk information til rytterne på Hold Ridning.

Beklædning: Alle ryttere skal bære godkendt ridehjelm. I starten kan du låne en ridehjelm af os, vi har dem i alle størrelser. Desuden er det vigtigt at havde en lille støvle eller gummi støvle på, helst med hæl. Du må ikke ride i sandaler eller med kondisko. Ved spring undervisning skal man også bære sikkerheds vest, denne kan også lånes på stedet. Du bør desuden ikke ride med løst tørklæder eller løst hår,

Afbud: Husk at vi gerne vil havde besked, hvis du ikke kommer til ridningen. Og hvis du helt vil holde op med at ride skal du huske at sige din plads op med 1 mdr. varsel.

Betaling: Betaling for undervisning falder månedsvis forud og foregår elektronisk via klubmodul. 

Rengøring: Rideklubben og Ridecenteret deles om rengøringen. Alle betaler 50,- i April og oktober for rengøring. Husk dog at du skal hjælpe med at holde ridecenteret pænt og rent, stil brugt service i opvaskeren og du må gerne hjælpe med at tømme den m.m.

Parts Hest eller Pony: Når du har redet et stykke tid kunne det være du kunne tænke dig at få en parts hest/pony. Når du har part på en hest, er den “din” nogle udvalgte dage om ugen. Hør nærmere om dette hos Jonas.

Aktiviteter: Du skal huske at holde dig orienteret via hjemmesiden her, under nyheder vil du kunne finde opslag om aktiviteter og anden information som er vigtigt for dig. Ligeledes er det en god ide at følge med i vores facebook gruppe, hvor alle vigtigt nyheder også deles.

Klargøring til Ridetime: Hvis din hest ikke allerede er sadlet op og går undervisning  når du skal bruge den, skal du selv sadle den op. Hesten finder du enten i løsdriften, i sin boks eller på fold. Spørg din underviser hvis du er i tvivl.

Hestene der står i boks står på en bund af tørv, det er vigtigt du husker at fjerne hestepære der ligger i boksen inden du sætter din hest tilbage i boksen. Du kan klargøre din hest til ridning på staldgangen eller på vaskepladsen. Du skal huske at feje efter dig inden du går over til din ridetime. I stalden kan du finde grebe, skovle og koste til rengøring af staldgang og bokse.

Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at spørge andre i stalden. Vi har i rideklubben et rigtigt godt sammenhold og alle er rigtig gode til at hjælpe hinanden.


Priser.

Klik på linket her under for at se pris listen.

Priser på Undervisning m.m.