Klubben

hyor-logo Hylke & Omegns Rideforening (HYOR) er en klub under Dansk Rideforbund, distrikt 12. HYOR har ca. 200 medlemmer. Foreningen har adresse på og lejer sig ind hos Hylke Ridecenter, som ejes af Jonas Hofer. HYOR lejer elevheste af Jonas og klubben står for al hold og privatundervisning samt de sociale- og stævneaktiviteter, der arrangeres. HYOR er beliggende i Hylke i et smukt naturområde med mange muligheder for turridning ved bl.a. Skanderborg Sø. I HYOR satses der både på dressur, spring og breddeaktiviteter, samt særlig tilrettelagt ridning. Herudover er der en aktiv militaryafdeling, hvor der samarbejdes med Skårup Overgård, der ligger få kilometer fra ridecenteret. HYOR har 6 certificeringer under Dansk Rideforbund i:

• Sikkerhed
  • Elevskole
  • Organisering
  • D-stævner
  • Ridelejr
  • Bredde

Det betyder, at klubben indenfor disse områder overholder de kvalitetskrav, der opstilles af rideforbundet. Du kan læse mere om disse krav her

medlemsskab

Ønsker du medlemskab af Hylke og Omegns rideforening så skal du udfylde vedlagte blanket og sende den vedhæftet en mail til Louise Carøe-Pedersen eller printe den, udfylde den og aflevere den til underviseren eller i postkassen i rytterstuen.

Se priser her

Hent blanketten her som Word eller som pdf!

Udmeldelse

Ønsker du at udmelde dig af Hylke og Omegns Rideforening så skal du udfylde vedlagte blanket, aflevere den i postkassen i rytterstuen eller sende den vedhæftet en mail til Jonas Torup Hofer Hent blanketten her som Word eller som pdf

Basic RGB Basic RGB Basic RGB
Marianne Frisk Jensen Anne Dorte Johansen Louise Carøe-Pedersen
Formand Næstformand Kasserer
Tlf.: 2512 6412 Tlf.: 2028 1298
Arbejdsopgaver Arbejdsopgaver Arbejdsopgaver
Send mail Send mail Send mail til kasserer@hyor.dk
Basic RGB Basic RGB
Pia Yde Hedegaard Helle Kovdal Ea La Cour Søborg
Sekretær Bestyrelsesmedlem 1. Suppleant
Tlf.: 8652 0474 / 2272 9217 Tlf.: 4055 7726 Tlf.:
Arbejdsopgaver Arbejdsopgaver
Send mail Send mail
2. Suppleant
Tlf.:

Vision, mission, værdier og vedtægter

Oversigts diagram over udvalgene

Stævneudvalg

Ea Søborg
Christina F. Jensen
Tina Bjerregaard
Karina Lang
Marianne Jacobsen (koordinator) Formand
Jonas Torup Hofer

Sløjfestævneudvalg

Materialeudvalg

Aktivitetsudvalg

Marianne Frisk Jensen Tlf.: 25 12 64 12
Helle Kovdal Tlf.: 40 55 77 26
Jytte Jensen Tlf.:

Pr & Hjemmeside opslag

Har du nyt Vedr. opslag på hjemmeside, der skal oprettes eller ændres, kan du skrives en email til Henrik.

henrik@hobbyfoto.dk

Juniorudvalg

Marie-Louise Andersen Tlf.:
Freja Bech Tlf.:
Freja Kronborg Tlf.:
Sigrid Sommer Tlf.:
Emma Carøe Tlf.:
Louise Schiebel Tlf.:
Christine Johansen Tlf.:
Ane Rikskov
Voksen repræsentant
Tina Bjerregaard
Voksen repræsentant
stoetteforeningen

MEDLEMSSKAB STØTTEFORENINGEN

kr200,-PR. ÅR

Højere bidrag er naturligvis velkomne. Støtteforeningen har til formål at støtte forskellige aktiviteter under Hylke & Omegns Rideforening, såvel arbejdsmæssigt som økonomisk. Medlemsskaren består af lokale Hylkeboere, tidligere og nuværende ryttere, forældre til børn, der rider på Hylke Ridecenter og andre, som ønsker at støtte klubbens aktiviteter. Støtteforeningen arrangerer den årlige medhjælperfest. Den årlige generalforsamling finder sted lige inden rideforeningens generalforsamling.